Panera solidària, Marató TV3 i Loteria de Nadal.

Ja fa unes setmanes que han passat les vacances de Nadal però no volem deixar de donar les gracies a totes les famílies que han participat de tot allò que anem fent des de l’AMPA.

En primer lloc donar-vos les gracies per la vostra solidaritat!

Panera Solidaria

Gràcies per els més de 854€ recollits a nostra escola i a l’escola Bressol de la panera solidaria. Fent un total de 1938€ que s’han donat a Serveis Socials.

També volem agrair a tots els comerços y empreses que amb les seves aportacions hem tornat a fer unes paneres INCREIBLES.

Marató de TV3

Gràcies per els  275€ recollits per la Marató de Tv3 que aquest any anava dedicada a la salut mental.

I en aquest cas, volem aprofitar per agrair a Campos Estela la seva col·laboració donant melindros i xocolata per vendre a la parada que vam muntar.

Vista previa de imagen

Loteria de Nadal

També volem agrair per la implicació que hi ha hagut aquest any amb la venda de loteria, això ens ha donat un benefici de 980€ que aniran directament a les arques de l’AMPA de l’escola Sant Jordi i ens permetran seguir invertint en els nostres fills.

Finalment us animem a seguir ajudant-nos, si us interessa, us podem afegir al grup de whatsapp de l’AMPA on demanem voluntaris esporàdics per coses concretes o podeu afegir-vos a comissions que us puguin interessar, sempre fan falta mans!

Moltes gràcies a tothom i seguim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s