Acta reunió AMPA 11/01/22

Assistents: Georgina Dalmau, Julie Vial, Anabel Martin, Sofia Richart, Laura Naval, Toni Coll

La reunió comença a les 21h30

  1. Panera solidària. Aquest any ha tornat a ser un èxit i vam recaptar més diners que l’any passat. Un total de 1938€ (Escola Sant Jordi i Bressol 854 € i Escola Sot del Camp 1084 €. Des de Serveis socials, ens enviaran aquesta setmana un llistat de material esportiu que necessiten per els nens i nenes del poble. Es farà la comunicació d’aquest resultat a les xarxes socials.

Marató TV·: S’ha recaptat 275€. Les activitats organitzades a les escoles i les xerrades de la psiquiatra Mireia Borras han tingut molt d’èxit. 

  1. Vídeo Nadal: Fins ara 36 persones han comprat el vídeo. Sobre demanda deixem uns dies més per a les persones que no han pogut comprar-lo. Els que ja ho van comprar i dels qui tenim e-mail , ja es podrà enviar el link. Com som molt pocs en aquesta reunió, a la propera haurem de votar per saber si es fa l’any que ve. Estem pendents de rebre la versió final del vídeo per confirmar que tots els nens i nenes es vegin bé, ja que es va filmar des de dalt de l’escenari.
  1. Carnestoltes:  Degut a la situació sanitària, encara no se sap sota quin format es celebrarà Carnestoltes. El protocol encara no està clar i l’escola encara no ha fet claustre amb els mestres. Segurament es farà com l’any passat. És a dir que no hi hagi tema de disfresses i que els nens i nenes vinguin disfressats del que vulguin. Independentment de que es faci rua o no. La batucada de Canet es fa enrere. Anirem preguntant a Swing Enginer (banda de swing que hi havia al mercat de Nadal) si podrien venir a la rua i per quin pressupost.
  1. Xocolatada solidària Es vota a favor per tornar a participar aquest any. Ens apuntarem a la seva web com cada any i demanarem a Campos Estela si ens pot proporcionar melindros i xocolata en format individual.
  2. Campos Estela: El seu monitor de reforç esta funcionant. Intentaran treure els nens i nenes que no dormen de P3. El nou menú trimestral està penjat al blog.
  1. Colònies setmana santa: Anirem preparant les colònies de setmana santa conjuntament amb l’escola Sot del Camp . La empresa seria amb Eix Estels, com a l’estiu passat.
  1. Altres

Projectes Educatius: Estem finalitzant els últims detalls per organitzar al mes de Febrer una xerrada sobre la Detecció d’Assetjament Escolar i el Ciberbullying amb els Mossos d’Esquadra. Si les normatives sanitàries ho permeten, es farà al centre cívic. Obert a les famílies de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp.

Com a seguiment i donant eines a les famílies, una altra xerrada amb una Psicòloga es podria fer al març amb el mateix format. 

Loteria de Nadal: Es va vendre 98 talonaris i el benefici per l’AMPA es de 950 euros.

Calçotada Turo Blanc: Estem parlant d’una col·laboració a les seves portes obertes per que les famílies vagin a veure les instal·lacions i conèixer les activitats esportives, extraescolars i casal que ofereixen. 

Es contempla de recaure un part del preu de l’entrada per l’AMPA.La comissió d’extraescolars s’ha de posar en contacte amb ells.

Gegants: La comissió hauria d’anar a veure si els gegants de l’escola necessiten repàs de pintura o “arreglos” de roba.

Equipament escolar: necessitem saber el que quedar de stock per poder fer les últimes rebaixes i poder comprar equipament nou.

La reunió acaba a les 22h30

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s