Hàbit del raspallat de les dents

Benvolgudes famílies,

Des de l’espai de menjador ens ofereixen la possibilitat de que els nostres fills/es realitzin l’hàbit de rentar-se les dents després de dinar, de forma opcional i voluntària.
Per a poder dur a terme una correcta higiene de les dents ens demanen, si us plau, que portem un estoig o bosseta de roba (tipus les del berenar) amb el raspall i la pasta de dents. Tot marcat amb el nom i cognoms de l’infant.
Cada divendres els/les alumnes s’ho emportaran a casa per a revisar i canviar el que sigui necessari (pasta i/o raspall).
És molt important que els infants es conscienciïn de la responsabilitat i cura que comporta dur a terme aquesta tasca, adquireixin autonomia en la realització d’aquest hàbit i es responsabilitzin dels seus estris, així com de dur-los a casa cada divendres.

Gràcies

2 thoughts on “Hàbit del raspallat de les dents

 1. Bon dia. Es possible que ens expliquin com es dura a terme aquesta activitat voluntària?

  gràcies

  Olga PazNTA Directora General

  > El 27 sept 2017, a las 11:41, AMPA Escola Sant Jordi escribió: > > >

  • Hola Olga,
   suposo que serà com l’any passat amb la diferència que aquest any cada nen porta respall i pasta de dents des de casa i els torna cada divendres. Els nens que porten respall després de dinar es rentaran les dents als banys amb la supervisió d’una monitora. Els que no ho porten aniran directament al pati. Per qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb la Noe al 682.485.252 que t’ho confirmarà.
   Gràcies!
   Antonella

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s