Qui s’apunta a l’extraescolar de ràdio?

Benvolgudes famílies,
les extraescolars que de moment no es poden confirmar per falta d’inscripcions (hi ha d’haver com a mínim 5 nens per activitat) són:

Ens sap particularment greu per l’extraescolar de ràdio que ha nascut com a un projecte conjunt entre l’AMPA i Esplais Lúdics. Per als pares que no han pogut participar a la reunió, us volem fer 5 cèntims de l’activitat, a veure si la salvem.

L’activitat està pensada pels nens i nenes a partir de 3r i serà a càrrec d’Elena Viu, periodista ex-presentadora del programa El primer cafè i presentadora del Tot a l’hora de 10 a 13 a Ràdio Arenys.
Els nostres nens la van poder conèixer l’any passat durant l’entrevista que els va fer en ocasió de la Marató.

L’activitat té com a objectiu la redacció d’un programa informatiu d’actualitat per a nens i nenes sobre Sant Vicenç de Montalt, escrit i enregistrat per ells.

El programa es redacta durant tot el mes a l’escola, està prevista una sortida al mes per realitzar una entrevista amb personatges del poble i la última setmana del mes s’enregistrarà el programa a les instal·lacions de Ràdio Sant Vicenç. El programa s’emetrà per ràdio i el podcast estarà disponible al blog de l’AMPA perquè es pugui escoltar en qualsevol moment.

Des de l’AMPA pensem que poder gaudir de la ràdio local és una ocasió que poques escoles poden aprofitar. Tot sabem quina és la importància de saber estructurar les idees, de saber posar-les per escrit i de ser capaç de comunicar-les en públic.

Veniu a la ràdio i parleu! Us esperem!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s