Sessió de prova gratuïta extraescolar de cuina

Al teu fill o filla li agrada cuinar?

Campos Estela organitza una sessió de prova gratuïta de l’extraescolar de cuina el pròxim dilluns 26 de setembre, entre les 16.30h i les 18.00h. Serà una oportunitat única i divertida perquè els nens i nenes coneguin aquest espai i experimentin amb la cuina.

La sessió comptarà amb 12 places per alumnes dels cursos de P5 a 6è. Si el teu fill o filla està interessat, només caldrà enviar un whatsapp al 682 485 252(Noemí) indicant les dades següents: nom complet de l’infant, curs i un mòbil de contacte. 

La llista d’infants participants es confirmarà segons rigorós ordre d’inscripció.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s