REUNIÓ AMPA 03/05/2022

Assistents: Eva Tejedor, Georgina Dalmau, Julie Vial, Francesc Serrate, Mireia Rovira, Cristina Bigay, Patri Joaniquet, Nuria Feo, Ingrid Molist, Anabel Martin, Maite Vazquez, Sonia, Nerea Perez, Maria Salvatierra, Nuria Ruiz

La reunió comença a les 21h30

1.    Festa final de curs (15 minuts) Tenim data 17 de juny i tenim material. Hem de definir si farem 1 o 2 inflables. Farem un taller de bombolles gegants i un photocall, i jocs + un St Jordi Talents . Hem pensar en fer un mural a on tots els alumnes poden pintar i que es quedi penjat al cole. Es farà un llistat de totes les tasques de la festa perquè cada voluntari es pugui apuntar a una cosa en concret. La festa comença a les 17h. Benvinguda als P3 amb collars de flors. El sopar ho farà Campos Estela. Els menús s’han de confirmar 15 dies abans de la festa.

Es vota que els menús costaran 7 euros pels nens i 10 euros pels adults. DJ i Karaoke a la nit. El got reutilizable es pot tornar o es pot comprar per 1 euro.

2.    Projectes Educatius (15 minuts) 

Programa TEI: Estem amb converses amb l’escola Sot del Camp i el Instituts per si volen instaurar el programa el mateix temps com a comunitat. La comissió s’ha posat en contacte per tenir informació sobre la formació i els pressupostos 

Prevenció i Abordatge de l’Abús Sexual Infantil: Estem amb conversa amb la Fundació Vicki Bernadet per organitzar un taller de cara al setembre-octubre. 

Taller de disciplina positiva – Es va apuntar 15 mestres i s’estan mirant dates per fer el taller

Taller de batuts amb Campos Estela estem en la espera de dates i preu.  

3.    Extraescolares (15 minuts) – S’ha demanat a cada empresa de signar un contracte per les activitats. Es posarà tota la informació dels extraescolars al blog aquesta setmana per anar veient com queda a la web. S’incorporará com extraescolars, el Laboratori Ambiental, Cuinar i el Taekwondo entre d’altres (ja es va comentar a la reunió anterior).

Casal d’estiu: S’ha d’enviar demà el llistat de les activitats que es faran. 

L’Oriola encara no ha comunicat encara horaris.

4.    Colonies Estiu (10 minuts) Lloc: Montseny S’ha de decidir si les dates 27 al 29 de juny o 27 al 1 de juliol. S´enviarà les inscripcions aquest divendres

5.    Casalet Jornades intensives Juny i Setembre (10 minuts) Estem a la espera del preu del casalet per part de Campos Estela.

6.    Comanda llibres (10 minuts) Com els alumnes comencen el 5 de setembre, hem de preguntar a l’escola quan necessiten els llibres per poder organitzar les comandes amb les editorials.

7.    Comanda Equipament Escolar (10 minuts) Ja s’ha venut quasi tot el que quedava de stock. La comissió demana pressupost per una nova comanda de samarretes i sudaderes amb cremalleres.

8.    Altres (5 minuts) Trobada de gegants el 28 de maig. Tenim 3 voluntaris i farem recordatori per 2 voluntaris més. Es farà una instància per demanar a la brigada que baixi els gegants al parc del Sorli.

La reunió es finalitza a les 23h00.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s