Iniciatives solidàries.

Des de l’AMPA de l’escola Sant Jordi hem preparat aquest article on us anirem informant de les iniciatives que ens arriben per tal d’ajudar a fer-ne difusió.

INICIATIVA 1

Hola! El dilluns 21 de març partim en un comboi humanitari des de Sant Vicenç destí la frontera d’Ucraïna a portar material i baixar refugiats fins a Barcelona. T’agradaria ajudar-nos? Pots col·laborar amb nosaltres omplint la furgoneta (I és molt gran!) de menjar i material sanitari, i ajudant-nos amb les despeses que suposa el viatge d’anada i tornada fins a Romania per a recollir els refugiats.

Per a això pots portar material o fer una donació fins al dissabte 19 de març en: Anna Majó Perruqueria en Pg. Jaume Brutau, 38 – Sant Andreu de Llavaneres. També pots un bizum en 666453905 (Zaira)

INICIATIVA 2

Us informem que l’aFFaC forma part de la Fede que és una entitat que inclou moltes associacions especialistes en ajuda humanitària i que ha establert tant mecanismes per ajudar a Ucraïna com recursos per educar per la pau

1) Com ajudar a Ucraïna? Pautes

2) Per evitar conflictes com el d’Ucraïna: eduquem per a la pau 

Són recursos i materials molt treballats, una bona selecció que ajudarà molt a les famílies que volen ajudar i sensibilitzar-se. Com aFFaC no es lideraran campanyes alternatives, però és possible que si organitzeu una campanya d’aquests tipus us donem visibilitat mitjançant els canals de comunicació habituals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s