Acta reunió 01/03/22

Assistents: Georgina Dalmau,Eva Tejedor, Julie Vial, Laura Naval, Toni Coll, Maite Vazquez,  Anabel Martin, Sol Jimenez, Nuria Feo, Ruth Ibars, Nuria Ruiz.

La reunió comença a les 21h30

  1. Xocolatada solidària – Recaptació Xocolatada  376,85€ en total (103€ en bizum). La transferència es va fer a l’entitat i guardat comprovant al Drive. La recaptació s’ha penjat al blog.
  2. Extraescolars i casals- La comissió d’extraescolars està tancant temes, a la propera reunió ens farà presentació amb preus segons acords. S’estan plantejant noves extraescolars que es votaran a la propera reunió. Es vol deixar tot lligat amb acord signat entre empresa i AMPA.

Respecte el casal, tenim la instància demanada a l’ajuntament i permís de l’escola. Un cop ho aprovi l’ajuntament, es farà forms preguntant a les famílies perquè hauria d’haver un mínim de 20 interessats.

De cara a l’estiu, es parlarà amb l’ajuntament si pot deixar algun horari de piscina.

Es planteja si podrà entrar gent de fora. Es traslladarà a la comissió.

  1. Festa Sant Jordi– Demanarem a Campos Estela si volen organitzar un taller de pa Sant Jordi com s’havia fet altres anys.

Els de 6è vendran roses de manualitats i llibres de segona mà. 

Demanarem a la direcció de l’escola si algun família voluntària podria venir a explicar un conte a cada classe.

  1. Festa final de curs– Es farà l’últim divendres del curs. Hem de pensar en temes tipus: concurs de ball, inflables, màgia, fotomaton, DJ. Demanem a Tresoreria un pressupost desglossat. A nivell de pressupost, s’ha d’afilar molt bé perquè hi ha molts gastos (neteja, sopar Campos Estela, decoració, monitor nens durant el sopar, barra, etc).

Hem de revisar l’acta de juliol de l’últim any que es va fer festa per si es va fer algun comentari sobre el que va sobrar o alguna millora a tenir en compte per la festa d’aquest any.

La comissió de festes anirà buscant però ens emplacem a la propera reunió per anar tancant temes, junt amb el balanç de l’últim any (guanys i despeses) per no sobrepassar el pressupost,

  1. Everesting XL Lupus- Depenent de l’activitat que faci l’escola, l’AMPA podria ajudar en acompanyar els nens a l’excursió al Montalt. Quan tinguem el format de l’escola, parlarem de què farem.
  2. Altres assumptes – Seguiments Forms de la xerrada de l’assetjament enviat  / Aprovat retoc dels gegants 75€, 4 voluntaris per portar-los; faltarien 2 més per anar bé / Aprovat plantejar a direcció Tallers Educar en positiu /Aprovat taller Sara Tarres “Como hablar a tus hijos” per les famílies (format lliure, no vinculat a l’AMPA); si fos presencial demanar aula centre cívic.

La reunió es finalitza a les: 23h30

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s