Acta 1/02/22

Assistents: Eva Tejedor, Julie Vial, Sol Jimenez, Maite Vázquez, Mireia Rovira, Nuria Ruiz, Anabel Martin, Nerea Pérez, Ingrid M, Ruth Ibars, Sofia Richart, Nuria Feo

La reunió comença a les 21h30

  1. Vídeo Nadal – Després de valoració i votació, hem pensat que és millor no continuar donant aquest servei. Malgrat els esforços, la demanda és baixa i el dèficit molt gran. 
  2. Xocolatada solidària divendres 18 de febrer – Campos Estela ens preparen melindros i xocolata individual. Mateix format que l’any passat. Voluntaris al grup dels delegats. Es donarà la opció de bizum. La Sofia farà el cartell.
  3. Carnestoltes – Aquest any per situació Covid no hi haurà un tema de disfresses, com l’any passat. Serà temàtica lliure.Tenim reservada la banda Swing Engines – 3 músics 300 euros – Parlarem amb direcció per si la banda pot entrar al cole en el cas que no es pugui fer la rua 
  4. Portes obertes escola – Dissabte 5 de Març – Estaria bé poder fer un retoc al tríptic i a més fer una presentació, o un vídeo per ensenyar a les famílies.
  5. Colònies setmana santa i/o estiu – Setmana Santa reservat Mas Banyeres, Montseny 35 nens – Estiu Reservat per 60 nens (35 nens per 3 dies i 25 nens per 5 dies)
  6. Extraescolars i casals – Turró Blanc podria oferir activitats que no entri en competència amb les altres empreses (pàdel i teatre musical, aquesta última a infantil i a l’escola)

Pel infants de P3, ara que no es farà migdiada a partir del segon-tercer trimestre, podem mirar l’extraescolar del gimnàs de la felicitat al migdia per infantil.

  1. Projectes educatius – La xerrada dels Mossos d’Esquadra es farà dimecres 16 de Març conjuntament amb l’escola Sot del Camp – La xerrada de la psicòloga es farà a principis d’abril – Parlarem amb la Direcció per saber si haurem de fer un forms o un doodle per confirmar assistència.
  2. Gegants – Farem una crida per buscar voluntaris per treure els gegants de l’escola al maig.

La reunió es finalitza a les 22h40

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s