Acta reunió 2/11/21

Assistents: Eva Tejedor, Julie Vial, Georgina Dalmau, Eva Martínez, Sol Jiménez, Francesc Serrate, Nuria Feo, Sofia Richart, Jennifer Fritsch, Maria Angels Marini, Toni Coll, Nuria Ruiz, Anabel San Martin

La reunió comença a les 21:30h

  1. Nadal

Patges a l’escola: Des de l’ajuntament pensen que aquest any els patges no haurien de venir a l’escola perquè podria afectar a les activitats del poble (campament reial i cavalcada). Tornarem a insistir ja que hi ha hagut bona acollida de part dels infants i de l’escola.

Vídeo nadales: Demanarem pressupostos per gravar i pels pen drive.Demanar a Buch pressupost amb dos opcions: amb pen drive i sense. Altres anys una noia de SVM va fer un disseny especial de l’USB. I també demanar a una altra empresa amb la que s’havia treballat.

Tions: Es parlar d’organitzar-ho una altre vegada però que cada família porti el seu tió. S’ha de decidir data i pensar el format per portar els tions al bosc.El dilluns 8 novembre es demanaran voluntaris per organitzar la activitat, sinó no es podrà fer. 

Paneres Solidaries: Com l’any passat va ser un èxit, aquest any es repeteix el mateix format que l’any passat. Demanem col·laboració als comerços del poble. Els diners recaptats seran destinats a les famílies necessitades del poble . Cada tiquet val 2 euros i porta 5 números.

Marató: Conjunt amb Escola Sot del Camp i la Bressol. El dia que es decideixi recollir diners per la Marató, tots els infants aniran vestits d’un mateix color. Hem de trobar un format per recaptar els diners.

Estem esperant confirmació d’una psiquiatra per venir a fer un xerrada sobre la salut mental.

Fotos Curs 21/22: Preguntarem al club de fotografia del poble si volen tornar a col·laborar. Es decideix tornar a fer-les per Nadal.

  1. Batucada Carnestoltes

El taller de batucada del 5e i 6e va anar molt bé. El grup que va organitzar el taller no pot fer la batucada d’aquest carnaval.

La Mireia està en contacte amb l’Oriola que ens ha de confirmar la seva participació per un preu simbòlic.

  1. Projectes Educatius

La comissió es va reunir amb l’escola. El programa de bullying que tenia el cole (Fundació Barça) es va aturar per tema del COVID i es va presentar un nou programa que es valorarà des de la Direcció de l’escola.

Els Mossos D’Esquadra poden fer un taller sobre el ciberbullying per l’escola i per a les famílies.

La comissió va contactar una psicòloga del poble que podria fer una xerrada conjunta amb els mossos.

L’escola demana un taller per parlar de l’ús de les pantalles. La comissió va contactar diferents professionals i estem en espera de confirmació de pressupost i de dates.

Xerrada sobre l’autonomia es podria fer amb la mateixa psicòloga. Estem esperant confirmació de dates i pressupost.

  1. Campos Estela

La junta i la comissió es va reunir amb la direcció de l’escola i l’empresa Campos Estela per parlar del tema del monitoratge.

Per ratio Campos Estela compleix però necessiten un reforç perquè aquest any es queden molts nens de P3 a dinar i encara s’estant adaptant (control esfínters, etc). Es necessita un reforç per a que es quedi al menjador amb el segon torn.

Campos Estela ens passa pressupost al 50%. Es demana ajuda a l’ajuntament amb alguna subvenció. Seguim insistint per arribar a un acord.

Rentar vaixelles: Campos Estela es va oferir de fer un renting per un compromís de 2-3 anys. Parlar amb Campos Estela i confirmar abans de signar el contracte. Sino fer romanent per anar fent previsió durant 2-3 anys.

  1. Comissió Final de Curs 6è

Sol Jiménez i Eva Martínez formen la comissió.

Es demana una antelació dels diners per les compres de Nadal (polvorons per vendre a l’escola). També demanen poder comprar plantes de nadal a l’engrós amb factura a nom de l’Ampa. Tresoreria demana un pressupost per valorar-ho.

Les famílies demanen una aula per fer les manualitats. Ho poden parlar directament amb Direcció donat que ja és coneixedora.

  1. Accés de l’Escola; Escales, Rampa

Es tornarà a reclamar la resposta de l’ajuntament sobre la instancia de les escales de ferro.

De la rampa (rellisca), l’ajuntament no ha respost a l’escola.

  1. Gespa artificial Pati Infantil

La Direcció (per decisió de cicle infantil) vol demanar a l’ajuntament de posar un racó de gespa artificial a davant del porxo per donar més de joc al pati i fer activitats amb material sensorial.

Es valora positivament sempre i quan es tinguin joguines per jugar adequades i no es deixa l’espai mort.

Es proposa que pintin carreteres per exemple al porxo per a que puguin jugar amb cotxes per exemple.

  1. Altres assumptes. 

Tema gegants: S’ha de mirar si els gegants necessiten retocs de roba o de pintura i demanar si hi ha voluntaris per portar-los.

La reunió es finalitza a les 23:30h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s