Acta 5/10/21

Assistents: Mireia Rovira, Francesc Serrate, Georgina Dalmau, Eva Tejedor, Julie Vial, Antoni Coll, Nuria Feo, Anabel Martin, Maite V, Montse, Nùria Torres, Natalia Pujol, Laura Naval, Nerea

21h Assemblea General extraordinària

Renovació de càrrecs: Es queda la mateixa Junta per aquest curs

Tancament any i pressupost curs 2021-2022:  Queda del curs passat un romanent de 2.650 euros. El pressupost d’aquest curs 10.800 euros (6.000 euros quotes, 1.500 ajuda ajuntament, 300 euros loteria) 

Despeses, 200 FPAC, 400 euros festa 6è, Web & Comunicació 300 euros, protecció de dades Material escola 2.700 euros, Projectes educatius 3.570 euros

Modificacions estatuts: Ordres del dia 1 setmana en lloc de 15 dies ; Actes de la reunió de passar de 5 dies a 10 dies – Renovació de càrrecs de la junta passar de 2 anys en lloc de 3 anys – Votació secreta sota demanda – Delegats no seran obligats a participar a les reunions VOTACIÓ MAJORIA A FAVOR

Aprovar canvi a AFA VOTACIÓ MAJORIA A FAVOR

21h30 Reunió ordinària 5 d’octubre

Assistents: Mireia Rovira, Francesc Serrate, Georgina Dalmau, Eva Tejedor, Julie Vial, Antoni Coll, Nuria Feo, Anabel Martin, Maite V, Montse, Nùria Torres, Natalia Pujol, Laura Naval

1. Jubilació Directora

Es preguntarà a la Roser si té una idea del que es podria regalar. El pressupost no supera els 75 euros. Es prepararà un escrit d’agraïment.

2. Castanyada

Es celebra el dia 29 d’octubre – Festa interna – Les famílies voluntàries poden entrar en el centre per preparar la castanyes el dia 27 i el dia 28 dia – Es farà un comunicat per whatsapp. Sofia va fer la instància a l’ajuntament i farà la compra dels sucs al Condis depend on quants queden de l’any passat. Campos estela coure les castanyes.

3. Batucada i Carnestoltes

Es celebra el 25 de febrer. La Pilar va proposar que es faci un taller de batucada per les classes de 5è i 6è (450 euros). L’assemblea vota en favor. L’Oriola té un grup de batucada i volen col·laborar (preu simbòlic). Demanem també a la mateixa empresa que faci la batucada el dia de carnaval (estem esperant resposta de la Roser)

Carnestoltes: Les temàtiques es decideixen des de l’AMPA – Les classes poden escollir el tema de la seva classe i votar entre 2-3 estils- L’escola donarà pautes a les famílies amb fotos.

4. Whatsapp comunicació de l’escola a les famílies.

L’escola enviarà els seus comunicats per mail i whatsapp per a les famílies que no miran el correu cada dia. Ens demanaran autorització.

5. Càmeres exteriors

Per lluitar contra els robatoris, l’ajuntament va instal·lar unes càmeres a l’exterior del centre. Estan operatives només des de les 21h fins les 7h.

6. Altres assumptes 

Mercat de Nadal: Si la situació sanitària segueix estable, es farà el mercat de Nadal. L’organització de la recollida de joguines s’ha de començar aviat.

Instancia escala de ferro: Julie anirà a reclamar.

Projectes educatius: 116 famílies van contestar el forms – 45 de famílies de infantil – Més èxit motivació per aprendre (70) Bullying (40)

Tallers: (50) educa autonomia personal – Intervenir amb l’educació emocional – Pantalles (25)

Reunió amb la Roser perquè els temes que preocupen a les famílies no estan a la memòria de l’escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s