Menjador

  Consulta les novetats del nostre menú   Comencem el curs amb tota la il·lusió estrenant un menú que segueix les línies marcades per la “Guia de l’Alimentació Saludable en l’Etapa Escolar i que inclou diverses jornades especials que ens ajuden a comunicar millor el nostre camí cap a un menjador més bo, sa i sostenible.

Al menú veureu algunes icones de jornades estimades ja pels nens i nenes com els “Iaia’s day”, “tastets”, “tria la fruita” o “fets al col·le” i algunes estrenes com els “de comarques”, centrades en receptes i aliments ben arrelats a la nostra terra. A més, enguany el menú incorpora algun link a videoreceptes per si tenim l’oportunitat de cuinar-les des de casa. Som-hi!     MENÚ 1ER TRIMESTRES CURS 2020/21       PROPOSTES D’ESMORZARS, BERENARS I SOPARS   Mirem per la salut de les famílies i, per això, proposem seguir a casa amb la Dieta Mediterrània que oferim als menjadors de les escoles. Es tracta sobretot d’afavorir el consum de cereals, hortalisses de temporada, llegums, oli d’oliva i fruita fresca

Ara que és el moment de tornar a la rutina, oferim propostes de sopars, definides per professionals en nutrició, que combinen perfectament amb el menú que cuinem a l’escola i ens donen idees per organitzar-nos amb temps i seguir una dieta equilibrada

A més de proposar un menú complet per sopars, trobareu també idees saludables pels esmorzars i berenars dels nens i nenes, en aquesta època de tardor – hivern.       CONEIXES LES JORNADES DEL “BO, SA I SOSTENIBLE”?   Cuinem àpats bons, sans i sostenibles, tenint en compte sempre un ambient de confort i benestar al menjador. Per això, planifiquem el menú segons la temporalitat dels aliments i cada setmana afegim a la programació diverses jornades que ens ajuden a promoure uns hàbits d’alimentació saludable entre els nens i nenes. Com a protagonistes d’aquestes jornades trobem plats de cullera que cuinaven els nostres avis i àvies, tastets amb els que introduïm noves elaboracions, així com receptes típiques de comarques que incorporen ingredients de productors de proximitat amb els que establim vincles de confiança. Als menús podreu identificar fàcilment aquestes jornades especials, que venen acompanyades d’un seguit d’activitats de lleure educatiu, si seguiu les següents icones  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s