Acta reunió 4/5/21

Assistents: Eva Tejedor, Georgina Dalmau, Sofia Richart, Anabel San Martin, Natalia Pujol, Antoni Coll, Nuria Ruiz, Julie Vial, Patri Joaniquet, Ruth Ibars, Kevin Bardi, Sergi Soler, Maite Vázquez, Quim

Dimarts 4 de Maig a les 21.30 telemàticament a través de la plataforma Zoom.

Resum ràpid dels punts següents:

  1. Resposta del taller de Bioescola: Tant per part de la direcció com de les famílies la resposta va ser molt positiva. Va agrada molt a tots els alumnes.
  • Nou equip de la comissió de llibres: La Patri entra a la comissió per ajudar a la Montse. Al juny quan el Roger tingui la llista de llibres, farà el traspàs. La Georgina va crear un e-mail expressament per gestionar les comandes. Es publicarà al blog de l’AMPA.
  • Colònies d’estiu en marxa: Tenim molta ajuda de part de Sot al Camp que té experiència. 

Es va haver de canviar de casa de colònies perquè a la del Montseny ja no hi havia lloc, van al Hotel Familiar Jou de Guardiola del Berguedà. S’ha donat una única opció de 3 dies, 2 nits perquè va ser la opció més escollida al qüestionari. Ja tenim 39 inscrits en total i hi han 60 places. Dimecres 5 Maig es fa la reunió telemàtica de les colònies.

Proposta d’instància de famílies de P3: 

Unes famílies ens expliquen la inquietud que tenen per la degradació del sostre de la fàbrica Clofent que dona al parc infantil de davant de la guarderia. Pregunten si es podria fer una instància conjunta amb l’AMPA per què es miri l’assumpte més a prop.

La Georgina explica que els estatuts de l’associació no ens permeten implicar-nos ens els assumptes que no siguin lligats directament al centre educatiu.

Recomanem que es comuniqui amb la regidora de medi ambient per que els ajudi.

  • Projectes educatius: Xerrada Covid (empresa Esalma) + xerrades alimentació (Anabel i Núria) 

Per la xerrada Covid, es va enviar informació de l’empresa Esalma a la Pilar. La Direcció està a favor. Podria entrar en la subvenció de l’ajuntament 500 € + IVA. De l’Ajuntament sobre les xerrades no hem tingut resposta encara.

Taller alimentació (buscat per Anabel) més car es podria fer al curs següent amb ajuda de les famílies 1215,05 € + IVA. A això s’afegeix 3, 4 o 8€ per alumne depenent del taller que es faci pel material.

Enquesta de projectes educatius: Tenim 84 participació. Es farà un recordatori per veure si encara hi ha famílies que volen contestar.

  • Extraescolars: Pressupost Hípica Arenys de Munt i Sorli (pàdel + piscina) El Sorli té un conveni amb Sot del Camp i no té més hores per St Jordi. L’Eva espera a que el Sorli li enviïn una proposta d’horaris.

La Hípica està disposat a posar autobús però encara no ha passat pressupost.

Durant la jornada intensiva, els extraescolars començaren a les 15h30 després del menjador. Natalia enviarà un e-mail a l’Oriola per veure si canvien els horaris durant el mes de juny.

Julie preguntarà a les famílies de P3 si volen canviar Iniciació Esports els dilluns de 15h30 a 17h.

Es parla de tornar a fer un qüestionari per a les famílies per saber quins extraescolars els interessen pel curs vinent.

  • Festa final de curs: Acords comissió + seguiment amb l’escola.

Tenim una empresa que podria fer activitats de circ per totes les classes.

Després d’haver preguntat a les famílies dels de 6è, es veu que no faran acampada. Per tant, es farà la festa per tots i totes a la tarda.

Es tornarà a preguntar a l’empresa de circ que ajustin el pressupost per tots els grups. En cas de pluja, ens reserven l’import per l’any que ve.

  • Comissió menjador: Despesa monitor Covid + Estanteries inox.

Aquest any tenen un monitor Covid fins el 15 de maig perquè s’acaba la subvenció. A partir d’aquí s’ha d’organitzar l’escola o Campo Estela pagar el mes que li queda al monitor.

Inspecció: S’ha de canviar un carro (Campos Estela), arreglar marcs de portes (ajuntament) i 2 estanteries deficitàries (AMPA. L’ajuntament no es fa càrrec de comprar-les però sí del muntatge. L’escola no participa a la cuina). El preu de les 2 estanteries seria d’uns 400 euros mes o menys.

Haurem de tornar a veure el contracte i parlar del pressupost que tenim amb el Toni.

  • 5 de Juny – Dia mundial del medi ambient: recollida de brossa al bosc.

L’ajuntament dóna les bosses d’escombraries i paga un xerrada d’introducció a l’àmbit de la natura. Però ho fa per les dues escoles i ens dividirem espais. S’amplia a tothom que vulgui, no només a nivell d’escola.

Farem una comunicació a les famílies per que guardin la data.

  • Altres assumptes – Cap altra assumpte.

La reunió es finalitza a les 23:30h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s