PANERA SOLIDÀRIA DE NADAL

Benvolgudes famílies, us informem que hem organitzat una Panera Solidària juntament amb l’AMPA de l’escola Sot del Camp. Com cada any els comerços del nostre poble han estat molt i molt generosos i gràcies a ells tenim una súper panera. Els beneficis obtinguts aniran destinats a les famílies més necessitades del poble.

Us animem a participar en aquest acte solidari!

Els números guanyadors s’assignaran a aquells que coincidexin amb els premis de la loteria nacional de forma consecutiva. Si no coincideixen s’aniran revisant consecutivament els diferents premis des del primer, fins als cinquens. Si en el pitjor dels casos no es pogués assignar fent servir els premis principals, es començaria a mirar la “pedrea” ordenada de petita a gran. L’objectiu es que tots els premis es puguin donar a algú que hagi participat a la panera.

Els números guanyadors assignats es publicaran als blogs i xarxes socials de l’AMPA del Sant Jordi i de l’AFA del Sot del Camp. En cas de dubte, també es pot preguntar a panerasolidaria.escolessantvi@gmail.com

També es publicaran números de reserva, en cas de que es trigui més de 10 dies en reclamar alguna de les tres paneres, es donarà al primer número de reserva (i successivament).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s