Avís important: necessitem gent per la comissió de festes. Les festes estan en perill!

Benvolgudes famílies,

com ja sabeu l’objectiu principal de l’AMPA és col·laborar amb l’escola per tal de donar suport a activitats i serveis on l’escola no pot arribar, com ara el menjador, accolides i permanències, extraescolars, etc. També gràcies a tots els socis de l’AMPA fem possible la compra de material com poden ser els iPads o la realització de tallers i activitats (Capgrossos, Tions al bosc, Pa de Sant Jordi, Mindfulness…)

Entre moltes altres coses en les quals AMPA treballa també trobem la col·laboració o realització de les festes de l’escola que se celebren al llarg del curs escolar gestionant també els recursos econòmics per poder-ho fer.
La castanyada, la sortida dels gegants per la Festa Major, la xocolatada i l’animació per Carnestoltes, les activitats de Sant Jordi i la festa de final curs són algunes de les festes més importants on l’AMPA o bé posa el seu granet de sorra juntament amb l’escola o les organitza completament. L’objectiu és dinamitzar i afavorir les relacions entre les famílies mitjançant les festes.

I ara el quid de la qüestió:

Necessitem mares i pares per crear la comissió de festes.

És molt important tenir aquesta comissió per garantir que totes les festes i sobretot la festa de final de curs es puguin seguir fent. L’alternativa és fer el mínim durant l’any i replantejar el format de la festa de final de curs.

Que cal fer per ser de la comissió de festes?

Venir a les reunions de l’AMPA (almenys dues persones de la comissió que en un món ideal seria formada per 4 persones). Les reunions es fan el primer dimarts de cada mes a les 20:30 h a la sala professors.

I sobre tot tenir moltes ganes de col·laborar i participar en un projecte del qual gaudiran els vostres fills i tots els altres nens i nenes de l’escola.

Si compleixes els dos requisits anteriors envia un email a ampa@escolasjordi.cat o envia WhatsApp a 666453909 (Anayda)

Gràcies per la vostra col·laboració.

Recordeu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s