Els nens de ràdio s’acomiaden

Benvolgudes famílies,
els nens de ràdio no es van poder acomiadar durant el festival d’extraescolars del passat dia 8, així que ens deixen aquest vídeo! De part nostra volem felicitar-los i agrair l’Elena Viu per la fantàstica feina i l’equip d’Esplais Lúdics que ens ha ajudat en la realització d’aquest projecte.

També us deixem l’enllaç a l’últim programa i us recordem que podeu trobar els podcasts de tot aquest any a la pàgina RÀDIO > PODCASTS

Hola Júniors! Teniu ganes d’agafar vacances? Atents que l’Emi ens farà una proposta! No només això! Aquest mes de juny passaran moltes coses a l’escola: els de 6è, marxen i els de 5è, ens convertim en els més grans. La Mar ens parlarà d’aquest canvi d’escola a Institut. També es farà un comiat a l’escola i us ho explicarem al programa amb la Hannah. A més, alguns han anat de colònies i l’Alba Aguilera ens explicarà com ha anat. Aquestes últimes setmanes s’ha posat de moda el Fornite, un vídeojoc que ens explicarà en Bernat i hem seguit Eurovision, on crec que hi ha hagut un just guanyador. Escolteu-nos i jo, l’Alba, us explicaré el perquè!

Fes clic aquí per baixar-te el programa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s