Taller Gratuït per Mares i Pares “Mindfulness i família”: 4 d’Abril

Com sabeu aquest any a les hores de Menjador els nens i nenes de l’escola han començat a practicar Mindfulness. L’activitat ha tingut molt d’èxit i fins i tot nenes de sisè s’han animat a fer de monitora de Mindfulness amb nens i nenes de Primer!

La pràctica d’aquesta tècnica dins de l’escola fa que els participants adquireixin un estat de calma i consciència que els ajuda a estar relaxats, regular el seu comportament i així crear un ambient més propici per l’ensenyament i el seu creixement personal.

I ara… la bona notícia!
Des de l’AMPA hem organitzat un taller gratuït per pares i Mares. Aquí teniu la informació:

Taller Gratuït per Mares i Pares “Mindfulness i família”: 4 d’Abril

Día: 4 d’Abril a les 16:40 h
Lloc: Biblioteca de l’Escola Sant Jordi

Qui pot assistir: El taller és per pares i mares socis de l’Ampa de l’Escola Sant Jordi. Reserva prèvia omplint el formulari que trobaràs aquí. FORMULARI (màxim 30 participants)

Qui imparteix el curs?: CYNTHIA RUBIO – PSICOLOGA – ESPECIALISTA EN MINDFULNESS. Pots visitar la seva web Respira Mindfulness

Descripció: En moltes ocasions, la comunicació i els conflictes familiars dificulten la convivència i ens impedeixen gaudir d’altres aspectes positius de la família. En aquest curs es profunditzarà sobre eines útils de Mindfulness per millorar aspectes a nivell personal i relacional dintre de l’àmbit familiar.
Aprendrem tècniques per focalitzar l’atenció en el present per gaudir amb plenitud els petits moments que conformen la nostra vida.
Dotarem d’eines per a la reducció de l’estrès que a vegades pot produir la conciliació laboral i familiar. Treballarem a partir d’exercicis pràctics per detectar i regular les nostres emocions i poder treballar conjuntament en família i a casa. Veurem com una nova consciència i presència amb atenció plena ens aportarà benestar i millora de les nostres relacions familiars i personals.
Objectius:

 • Aprendre a centrar l’atenció en el moment present, ni en el passat ni en el futur
 • Regular les pròpies emocions/equilibri emocional
 • Gestionar els conflictes de manera satisfactòria
 • Control dels impulsos
 • Reduir l’estrés
 • Fomentar un tracte amable cap a un mateix
 • Millora de la comunicació i l’escola activa.

Per assistir al taller has de reservar la teva plaça omplint el formulari 

INFORMACIÓ IMPORTANT:
El taller és només per mares i pares, no pels nens. A secretaria hi ha el servei d’acollida fins a les 18 h. El preu del servei d’acollida esporàdic és de 3,50 €

One thought on “Taller Gratuït per Mares i Pares “Mindfulness i família”: 4 d’Abril

 1. Bon dia, Si us plau, esborreu-me del taller de Mindfulness, que no podré anar-hi. Gràcies, Raquel Curcoll

  El dj., 15 març 2018 , 13:51, AMPA Escola Sant Jordi va escriure:

  > AMPA Escola Sant Jordi posted: “Com sabeu aquest any a les hores de > Menjador els nens i nenes de l’escola han començat a practicar Mindfulness. > L’activitat ha tingut molt d’èxit i fins i tot nenes de sisè s’han animat a > fer de monitora de Mindfulness amb nens i nenes de Primer! La pr” >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s