Concentració en suport al model educatiu del nostre país

La FaPaC, com a membre de la plataforma Somescola, fa una crida a totes les AMPA i famílies a participar en les concentracions que es faran demà dimecres 28 de febrer, a les 18.00h de la tarda davant els ajuntaments de tot Catalunya per defensar l’escola catalana. Serà un acte conjunt, simbòlic i reivindicatiu davant els atacs que està patint la nostra escola, tant pel que fa al desenvolupament de valors democràtics com al seu model lingüístic. A més, també es mostrarà suport als docents i institucions que treballen perquè l’educació a Catalunya sigui un pilar fonamental del país.

Us animem a consultar i descarregar el Manifest: Per la consolidació, protecció i millora del model educatiu català

Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s