Tens alguna idea de taller per fer a l’escola? T’ajudem a fer-ho!


Benvolgudes famílies,

fa uns dies vam fer el taller de Pa de Sant Jordi i va ser un èxit. Els nens i els pares que van assistir van poder passar una bona estona, aprendre conjuntament i clar que sí… menjar un pa boníssim!

És important pels nens que els pares visquin l’escola com un lloc divertit i que d’una manera o un altra formin part d’ella. Establir una bona relació pares–escola fa que els nens entenguin aquest espai com un lloc més agradable on no només han d’estudiar sinó que també troben en ella un espai familiar on sortir de la rutina. Si com a pares entenem l’escola com un lloc motivador podrem fer que els nostres fills també la visquin d’aquesta manera.

És per això que des de l’AMPA proposem que siguin els mateixos pares que facin tallers a les tardes. Cada un de nosaltres té coses interessants que podem compartir i ensenyar als nostres fills i perquè no, a altres pares i fills. Els tallers poden ser de qualsevol cosa que és pugui dur a terme dins del recinte escolar: cuina, treballs manuals, pintura, relaxació, teatre, informàtica, xerrades o debats… només cal una mica d’imaginació i ganes de compartir bons moments a l’escola!

Així que si ets mare o pare de l’Escola Sant Jordi i tens alguna idea de taller posa’t en contacte amb nosaltres i et podem ajudar a organitzar-lo: ampaweb@escolasjordi.cat

Els tallers es faran de forma gratuïta i només es cobrarà als participants part del material que calgui comprar (en cas fos necessari).

Anima’t!

One thought on “Tens alguna idea de taller per fer a l’escola? T’ajudem a fer-ho!

  1. Retroenllaç: Assemblea General Anual AMPA | AMPA Escola Sant Jordi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s