La Marató: xerrades a l’escola i entrevista als nens

amb_lamarato_colorBenvolgudes famílies,
primer de tot gràcies per la vostra participació d’aquests dies en el projecte del Mercat Solidari per La Marató. Encara ens queda un mes i tenim més idees per fer. Fins ara tot està anant molt bé, així que seguim!

Com ja sabeu aquest any La Marató tractarà l’ictus, una pèrdua sobtada de les funcions cerebrals causada per un accident vascular i les lesions medul·lars i cerebrals ocasionades per un traumatisme.
La setmana vinent la doctora Maica Barreiro, la mare de l’Emi de 4rt, farà unes xerrades als nens de 3er a 6è sobre La Marató, que és, perquè es fa, perquè hi participem i explicarà als nens que és la malaltia, perquè passa, com prevenir-la, com ajudar. A la resta de nens de l’escola les mestres explicaran a classe que és La Marató i que vol dir ser solidari.

El dia 25 de novembre a les 17.00 l’equip del programa El primer cafè de Ràdio Arenys de Mar, vindrà al Centre Cívic per entrevistar un grup de nens de l’escola. Busquem 2 nens per classe, de 3er a 6è que vulguin participar a l’entrevista.
Com no poden ser més de 10 nens, després de cada xerrada, la Maica sortejarà entre els voluntaris de cada classe, dos nens perquè participin a l’entrevista. També faran un petit vídeo que sortirà a les xarxes socials del programa.

Aquesta setmana us farem arribar una autorització que ens haureu de tornar signada abans del divendres o directament al Centre Cívic el dia de la gravació, si voleu que el vostre fill participi a l’entrevista i al vídeo en cas que surti escollit en el sorteig.

Els nens hauran d’estar al Centre Cívic el divendres 25 de novembre a les 17.00. L’activitat durarà una mitja hora, aproximadament.

Gràcies a tots i bon cap de setmana!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s