Extraescolars 2016-2017

extraescolarsBenvolgudes famílies,
us recordem que tota la informació sobre les activitats extraescolars d’aquest any són disponibles des del Juliol a la nostra pàgina Extraescolars 2016-2017.

Us recordem que els serveis d’extraescolars són serveis contractats per l’AMPA per els socis.
Per poder-ne gaudir és indispensable fer part de l’associació.
Si encara no ets soci a la pàgina Com fer-se soci trobareu totes les informacions necessàries.

Aquí us podeu baixar l’horari de la proposta complet.

Extraescolars 2016-17

Us recordem que es podran dur a terme les activitats amb suficients participants.
Una vegada tancades les inscripcions publicarem l’horari definitiu.

Us resumim el que vam explicar a la reunió del divendres dia 8 passat:

– El proper 20 de setembre a les 16.45 hi haurà una reunió informativa amb servei de monitoratge gratuït per a les famílies que ho necessitin on us donaran informacions sobre les activitats i podreu conèixer tots els monitors.

– Respecte a l’any passat continuen inalterades les activitats d’Aikido, Aloha, Bàsquet, Dansa, Futbol Sala, Natació SIGE Esport Caldetes, Natació CN Mataró (no comptarem amb Natació al Sorli).

– També continua l’activitat d’Anglès al migdia. Com probablement ja sabeu el Patxi Barainka responsable de la Acadèmia S’track Languages ha marxat amb la seva família. Des de l’AMPA hem treballat perquè l’activitat continués sense alteracions. L’Anna Navarro continuarà com a professora i l’empresa Esplai Lúdics ens proposarà un nou professor per els dies on hi ha més classes a la mateixa hora.

– Les noves activitats d’aquest any són: Batucada (de 1er a 6è), Cuina fàcil (P3, P4 i P5), Jocs Psicomotrius (P3, P4 i P5), Som artesans (de P3 a 6è), Som científics (P3, P4 i P5), Robòtica (de 3er a 6è) i Voleibol (de 4rt a 6è)

– Les inscripcions es podran fer el mateix dia o els dies 21, 22 i 23 de setembre de 16.30 a 17.00. A partir del dia 20 trobareu els formularis a secretaria.

– El període de les activitats va del 3 d’octubre al 22 de juny. Per algunes activitats hi haurà una setmana de prova gratuïta. Consultar amb l’entitat.

– Estrenem un nou servei d’acompanyament dels infants a realitzar les diferents activitats extraescolars a les instal·lacions esportives municipals. De dilluns a dijous de 16.30 fins que comenci l’activitat en el lloc de destí. A partir del 3 d’octubre. Més informació a la reunió del 20 de setembre.
Per Bàsquet i Futbol sala: les entitats recullen els nens a l’escola i aquest servei és a càrrec de les entitats i és gratuït.

Per a qualsevol aclariment estem, com sempre, a la vostra disposició.

Gràcies

One thought on “Extraescolars 2016-2017

  1. Retroenllaç: Extraescolars: inscripcions i dies de prova | AMPA Escola Sant Jordi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s