Els consells per afavorir els bons hàbits alimentaris infantils del departament de Salut

MenjadorBenvolgudes famílies,
l’Agència de Salut Pública de la Generalitat ha difós una sèrie de consells per afavorir els bons hàbits alimentaris infantils. Entre aquests, Salut recomana que siguin ells els que decideixin què mengen i què no. Ahir Saned ens va enviar un comunicat, si no l’heu rebut el podeu descarregar aquí.

Comunicat Saned

En relació a aquest tema potser us interessarà ascoltar aquesta entrevista d’ahir del Basté a RAC1 amb una de les coordinadores del document i dietista-nutricionista de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Gemma Salvador; una membre de l’àrea de menjadors escolars de Fundesplai, Raquel Solé, i la cap de Formació en el Lleure de la Fundació Pere Tarrés, Maria Elias.

Entrevista Jordi Basté RAC1

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s