Pessics educatius per afrontar els reptes que suposa l’educació dels nostres fills

pessics

El passat 19 d’octubre es va celebrar la primera trobada del projecte “Pessics educatius”, un programa que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que pretén dinamitzar el debat i l’acció educativa amb i per a les famílies, des d’un plantejament municipal i respectant el context en què s’eduquen els infants i els joves.

El programa consta de sis tallers gratuïts, oberts a pares i mares d’alumnes de tots els centres educatius del municipi, que s’impartiran durant els mesos d’octubre i novembre, a les escoles Sant Jordi i Sot del Camp i a l’institut. En tots els tallers hi haurà berenar.

L’objectiu dels tallers és el de compartir punts de vista, maneres d’educar, així com possibles suggeriments en relació a les respostes educatives que es donen quotidianament en el context escolar, social i familiar.

Tot seguit us detallem els pessics educatius que s’han programat:

  • Caminant cap a l’autonomia, 26 d’octubre, a les 16,45h, a l’Escola Sant Jordi.
    Compartir informacions, coneixements i experiènces entre els docents i els participants sobre el pas de la dependència a l’autonomia i la seva repercussió en els desenvolupament dels nens i nenes.
  • Valors per fer-los créixer. Com ser un exemple inspirador pels nostres fills i filles, dies 9 i 16 de novembre, a les 16,45h, a l’Escola Sot del Camp
    Provocar la reflexió sobre el model de pare/mare que som per saber com educar en valors amb valors.
  • Les famílies i l’èxit educatiu dels fills i filles: una paleta de colors, dies 23 i 30 de novembre, a les 16.45h, a l’Institut Esteve Albert.
    Podem fer moltes coses des de casa. Podem motivar-los, donar-los eines i recursos per l’estudi, col·laborar amb el seu benestar emocional… perquè totes aquestes coses tenen relació directa amb l’èxit escolar. Sabem com fer-ho?

Us hi podeu inscriure a través d’aquest formulari.

NOTA: Independentment del lloc on es realitzi el taller, la trobada és oberta a pares i mares de tots els centres educatius.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s