Comunicat per DANSA

DansaBenvolgudes famílies, la Lidia de Dansa ens fa arribar aquest comunicat per a vosaltres

Pares i mares,

Us informem que per varies raons , entre d’altres, poder donar l’oportunitat a les més petites de l’escola d’iniciar-se al món de la dansa, hem decidit formar un nou grup per preescolar. Per tant, ens organitzarem d’una altra manera.

Ens dividirem en dos grups: el grup de petites que el formaran preescolar (p3, p4 i p5) y el grup de grans amb tota la primària ( 1er, 2n, 3r, 4rt, 5è i 6è) si durant l’any observem que som meses nenes partirem el grup de grans en dos, per això a s’anirà veient.

Per conseqüència dels canvis que hem realitzat, tota la primària participarà en els concursos, etc. sobre les competicions, us informarem més endavant, ja que normalment demanen un mínim de edat i varia segons les diferents competicions.

Per últim, comentar que vinguin un dia o dos rebran formació de les dues disciplines; jazz i hip hop.

Una vegada comentat tot això, només queda dir que comencem el curs amb moltes ganes i força amb el principal propòsit; que les nenes gaudeixin del ball i la música tant com nosaltres.

Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s