COMPRA i RECOLLIDA de LLIBRES

Benvolgudes famílies

us recordem que per encarregar els llibres a l’AMPA heu de omplir i entregar el formulari amb un comprovant de pagament al compte corrent indicat al formulari mateix

ABANS del 2 de JULIOL

Podeu enviar tota la documentació (fitxa llibres, fitxa AMPA i comprovant de pagament) al mail ampallibres@escolasjordi.cat o bé entregar la documentació a secretaria. Si envieu la documentació per correu electronic recordeu de portar la comanda i la fitxa de l’AMPA originals el dia de recollida.

Els llibres es recolliran el dia 22 de juliol a l’ESCOLA de 10.30h a 13h i de 16h a 19.30h

El llibres NO ES PODRAN PAGAR el dia de recollida.

Per poder encarregar els llibres amb l’AMPA és obligatori pagar també la quota anual de socis.

Gràcies per la col·laboració
Llibres

 

One thought on “COMPRA i RECOLLIDA de LLIBRES

  1. Bona tarda. Voldria preguntar si els llibres de aquest curs de 5 e son els mateixos q faran servir els de 5 e el curs que be? Gracies.Enviado desde mi Huawei——– Mensaje original ——–Asunto: [New post] COMPRA i RECOLLIDA de LLIBRESDe: AMPA Escola Sant Jordi Para: m_torresbayerri@hotmail.comCC:

    a:hover { color: red; } a { text-decoration: none; color: #0088cc; } a.primaryactionlink:link, a.primaryactionlink:visited { background-color: #2585B2; color: #fff; } a.primaryactionlink:hover, a.primaryactionlink:active { background-color: #11729E !important; color: #fff !important; }

    /* @media only screen and (max-device-width: 480px) { .post { min-width: 700px !important; } } */ WordPress.com

    AMPA Escola Sant Jordi posted: “Benvolgudes famílies

    us recordem que per encarregar els llibres a l’AMPA heu de omplir i entregar el formulari amb un comprovant de pagament al compte corrent indicat al formulari mateix ABANS del 2 de JULIOL Podeu enviar tota la documentació (fitxa”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s