Nova quota AMPA

scuolaBenvolgudes famílies,

L’AMPA (associació de mares i pares d’alumnes), entitat sense ànim de lucre composta pels pares i mares dels nens/es), treballa juntament amb l’escola dels nostres fills per aconseguir una escola amb més qualitat per a ells. Realitza moltíssimes funcions, com ara les activitats extraescolars, la coordinació del menjador escolar, activitats diverses pels nens i nenes de l’escola (tallers, Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, Festa de fi de curs…); així com aportació de material per augmentar aquesta qualitat (com ara les pissarres digitals, la compra d’iPads o del nou material de laboratori).

El principal objectiu dels membres de l’AMPA és continuar col·laborant amb l’escola. Els seus membres ho fan de forma desinteressada i totalment voluntària. Encara hi ha molts objectius per assolir, així com molts temes a millorar.

Des de l’any 2007 la quota voluntària per a les famílies s’ha mantingut estable, a raó de 25€ per família. Actualment, aquesta quota no ens permet arribar a tots els projectes que volem i podríem realitzar.

El passat dia 8 de Maig de 2015, en l’assemblea general de l’AMPA, oberta a tots els pares i mares de la nostra escola, es va acordar per majoria absoluta augmentar la quota, voluntària, anual, única i familiar, és a dir, amb independència del nombre de fills, a 40€.

Amb aquest comunicat esperem engrescar a totes les famílies que formen part de l’escola Sant Jordi de Sant Vicenç de Montalt, a fer-se socis de la nostra associació, així com demanar la col·laboració de tothom per tal d’implicar-nos quants més millor, en l’escola de qualitat que els nostres fills i filles mereixen.

Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s