Curs d’entrenament per a pares i mares

Benvolguts/des,

Per si pot ser del vostre interès usFamília fem arribar informació sobre un curs d’entrenament per a pares i mares, on amb una psicoterapeuta especialitzada, els pares treballaran la millora de les relacions positives amb els seus fills (d’edats entre 5 i 11 anys aproximadament), i a on podran aprendre a donar ordres eficients i establir límits adequats. L’objectiu que es persegueix és potenciar les conductes prosocials dels seus fills i reduir les conductes problemàtiques.

El curs té una durada inicial de 3 sessions, els dijous a la tarda: 5, 12 i 19 de juny de 2014, en horari de 17h a 19h. Es farà a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Pl. Miquel Biada, 1, davant de l’estació de Renfe de Mataró), té un Preu Públic de 30euros per persona assistent.

Si voleu conèixer més detalls i fer la inscripció: http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=10310

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s