Projecte de cinema a 6è

cinemaAquesta setmana els nois i noies de 6è estan fent el seu projecte de cinema. Fins aquí seria com cada any però… aquesta vegada es realitzarà en format virtual mitjançant la plataforma atta community (www.atta.cat). Aquesta plataforma permet utilitzar de forma educativa i col·laborativa les eines pròpies de les xarxes socials en un entorn segur. Partint d’un projecte original de l’escola, s’ha generat la versió digital amb la que estan treballant aquests dies.

Com a AMPA hem col·laborat pagant l’accés a la plataforma i amb l’adquisició de 6 iPad mini. D’aquesta manera els alumnes poden utilitzar-ne un per cada grup de 4. El nostre objectiu en el futur és anar ampliant aquesta dotació perquè puguin tenir a l’abast aquest recurs sempre que calgui.
Innovar en aquest camp no és gens fàcil i volem felicitar a les mestres que estan desenvolupant aquesta feina! Sigui quin sigui el resultat, segur que pels alumnes serà una bona oportunitat d’aprendre d’una manera engrescadora i diferent.

nena i iPad nen i iPad

 

3 thoughts on “Projecte de cinema a 6è

  1. Com a mare de 6è, vull felicitar tant l’Escola com l’AMPA per aquesta iniciativa. Realment els nens/es estan molt engrescats i motivats amb el projecte.

  2. Retroenllaç: Dotació iPads | AMPA Escola Sant Jordi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s