Participar o decidir? Una lectura dels consells escolars sota l’ombra de la LOMCE

logo famílies amb veuUs informem que demà Dijous 20 de febrer de 12h a 14h a l’Aula 1 del CCCB hi haurà una xerrada-presentació de l’informe “Consells escolars i participació de les famílies a l’escola. Una lectura marcada per la LOMCE” que és farà en el marc de les II Jornades d’Educació Avui de la Fundació Jaume Bofill.

Durant l’acte, Marta Comas, directora de “Famílies amb veu”, mantindrà una conversa amb en Ramon Plandiura, coautor de l’informe i advocat expert en legislació en l’àmbit educatiu, on exposaran els principals canvis que introdueix la LOMCE en el poder de decisió de les famílies en l’educació. Després simuleran un consell escolar on intervindran representants de tots els sectors.

Per més informació visiteu aquest enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s