Bona sort Rafael!

GoodbyeHola Pares,

en Rafael és un mestre ja mític a l’escola. Desprès de 30 anys dedicats a l´ensenyament, primer a l’escola de Caldetes quan encara els nens de Sant Vicenç havien d’anar allà i desprès al Sant Jordi, ara li toca jubilar-se.

Des de l’AMPA hem pensat en fer-li un detall d’comiadament en nom de totes les famílies de l’escola en agraïment a la seva dedicació. Ho farem demà divendres a les 9 a la seva actual classe (5è). Seran benvinguts tots els pares que hi vulguin estar presents.

Li desitgem d’aquesta manera bona sort en aquesta nova etapa que ara comença.

Salutacions

AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s