Comunicat FAPAC

Des de la FAPAC (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya) ens fan arribar aquest comunicat.
Esperem que sigui del vostre interés.

Benvolguts i benvolgudes,

Dissabte 16 de Novembre, el Projecte XARXA CLAU es presenta a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Pineda de Mar, plaça Catalunya 1.

L’Ajuntament de Pineda de Mar i FaPaC us convida a vosaltres, a tots els membres de la vostra AMPA, a les famílies del vostre centre, per suposat a l’equip docent del vostre centre i a totes les organitzacions i associacions de la vostra comunitat educativa, a la Jornada “La participació de les famílies, clau per a l’èxit educatiu”.

En la qual es podran conèixer els resultats de les actuacions educatives d’èxit recollides als resultats finals de la recerca de més rang científic i amb més recursos sobre educació escolar realitzat a la Unió Europea, INCLUD-ED (2006-2011). Aquesta recerca va ser seleccionada pel VI Programa Marc de la Comissió Europea per presentar les solucions als problemes educatius de la Unió Europea. El projecte, coordinat pel CREA (Centre Especial de Recerca en Teories i Pràctiques Superadores de Desigualtats),ha durat 5 anys (2006-2011) i hi han participat 15 universitats i 14 països europeus.

L’assistència a les jornades, tant de les famílies com de l’equip docent és important, ja que ens permetrà saber quines són les actuacions d’èxit educatiu i treballar perquè arribin a tots els nostres nens, nenes i joves. Per aquest motiu, us adjuntem en aquest e-mail el programa de les Jornades, perquè en feu difusió i impliqueu al màxim de persones possibles de la comunitat educativa. D’aquesta manera podrem aconseguir que  l’èxit arribi al nostre alumnat.

Aquí teniu l’enllaç per l’inscripció a la Jornada

Més informació sobre les Jornades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s