Consulta ciutadana per l’educació

Consulta ciutadana per l'educacií

Entre el 23 de setembre i el 24 d’octubre, dins el marc del calendari de mobilitzacions de la comunitat educativa que proposa la Plataforma Estatal Per l’Escola Pública, se celebra una consulta ciutadana contra la LOMCE i les retallades en educació. La FaPaC (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya) és una de les entitats està promovent la Consulta per l’Educació. Ha arribat el moment de recollir, de forma directa, l’opinió dels ciutadans i demostrar que les posicions mantingudes en defensa dels drets dels ciutadans estan basades en aquesta opinió. Amb això, intentem canviar la forma actual de governar-nos, aturant les retallades i iniciant el procés de revertir les situacions viscudes en els últims anys i frenar les reformes antisocials que estan engegades.

Podeu participar ara mateix a la consulta votant per internet a aquest enllaç.

Les AMPA i les famílies som clau en aquesta iniciativa. Us animem a difondre-la als vostres amics/amigues, companys, a les xarxes socials, etc.

Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s