ANGLÈS

L’objectiu d’aquesta activitat és que els nens aprenguin anglès de manera natural, tal i com ho farien amb la seva llegua materna a casa. Per aquest motiu, ens basem en contes, cançons, activitats orals i jocs.

Les classes són dinàmiques, de colors, i sobretot, molt divertides. Tot i així, és important recalcar que treballem amb guies didàctiques i que les aules estan estructurades per transmetre uns objectius lingüístics específics i accedir als exàmens de Cambridge English Language Assessment.

Les classes iniciaran l’1 d’octubre de 2018, PERÒ els horaris de cada grup estan per determinar, i es definiran la setmana del 24 al 28 de setembre de 2018

Els nens inscrits faràn una activitat per determinar el nivell de coneixement de la llengua anglesa per a poder-li oferir un aprenentatge personalitzat.

El nivell al qual estarà inscrit l’alumne serà, en cap cas, inferior al nivell educatiu que està cursant a l’escola.

Responsable: Esplais Lúdics

Activitat Extraescolar de migdia.

Cursos: de P4 a 6è

Preu socis AMPA: 39,50€/mes i 10€ a satisfer en el moment de la inscripció en concepte de material. Inclou llibre i material. Les taxes dels exàmens Cambridge English Language Assessment són a part.

No socis: no disponible

Període de les activitats: de l’1 d’octubre de 2018 al 21 de juny del 2019.

Inscripcions: seran els dies 18, 19 i 20  de setembre en horari de 16:30h a 17:00h a la recepció de l’escola. 

Més informació: esplaisludics@hotmail.es

Fitxa d’inscripció ANGLÈS 2018-19