Pádel (2022/23)

Dies i hores pendents de confirmació
de P3 a 6è


Tenim una metodologia pròpia, ràpida i fàcil d’entendre; les nostres classes són dinàmiques i ben estructurades, on cada alumne pot aconseguir els seus objectius d’una manera eficient i d’acord amb les seves habilitats


Beneficis Físics:

Força òssia i muscular: Les extremitats del cos són les grans beneficiades en a l’augment de força, a causa dels constants cops a les boles, acceleració, canvis de ritme, salts, etc. A més, guanyaran coordinació i psicomotricitat. En els nens no sols es veuran beneficiats els músculs sinó també els ossos ajudant a prevenir l’osteoporosi.

Flexibilitat: la flexibilitat en el pádel no sols es treballa amb exercicis d’estiraments abans i després d’un partit o un entrenament. En les contínues maniobres per a aconseguir la pilota i colpejar també es treballa molt intensament, millorant notablement l’elasticitat muscular.

Agudesa visual: La vista està posada constantment en la pilota i la seva trajectòria, creant un vincle entre el camp visual i la motricitat que l’ajudarà a millorar els reflexos.

Beneficis Socials

Autonomia i treball en equip: D’una banda, trobar-se només enfront d’un jugador prenent ell totes les decisions li portarà a reforçar aquesta autonomia i anar forjant una certa maduresa. Però, d’altra banda, els entrenaments grupals li ensenyaran el valor del treball en conjunt, el suport els uns als altres i el respecte pels altres.

Esforç i paciència: Per a aconseguir un objectiu cal lluitar per ell. Aprendre a esforçar-se per millorar i guanyar partits es veurà reflectit en altres facetes de la seva vida (tasques escolars, tasques de casa, etc). Òbviament, no hi ha lluita sense constància i paciència, uns termes que van de la mà i que ajudaran molt en el desenvolupament del nen.

Confiança i autoestima: Quan vegin tot el que aconsegueixen amb el seu esforç, quan colpegin la pilota més seguidament i l’entrenador li d’una merescuda enhorabona la seva confiança i autoestima anirà guanyant punts. Aquestes dues característiques són molt essencials en el desenvolupament cap a la seva vida adulta i és important reforçar-les constantment.

Preu P3 a P5: 1 dia: 30€ / 2 dies: 44€ (10% de Descompte, segon germà)

Preu 1er a 6è: 1 dia: 39€ / 2 dies: 65€ (10% de Descompte, segon germà)

Matricula: 30€ (20% de descompte, segón germà)

Transport

Servei de transport a la porta de l’escola; un monitor recolliran els alumnes per dur-los al Club Turó Blanc.
Els pares / tutors hauran de recollir els nens al Club Turó Blanc quan acabi l’activitat o quan ho desitgin.
Preu 1€ / dia. Recollida en el col·legi 4.30 pm, grup mínim 5 persones

(opció de transport no inclosa en el preu, consultar amb l’empresa)

Inscripcions

Totes les activitats tenen un límit de places i s’acceptaran en estricte ordre d’inscripció.
Si una activitat no té un mínim d’alumnes, se’n pot modificar l’horari, el preu o, en el pitjor els casos, anul·lar-se l’activitat.
Es pot fer la inscripció en la web https://sportdriland.com en la pestanya activitats / extraescolars
Per fer la inscripció, cal escanejar el codi QR; si no es pot, truqui o escrigui al 635811076 David Ruiz o escrigui a turoblanc@sportdriland.com

Informació de Contacte:

David Ruiz
635811076
turoblanc@sportdriland.com