Modern Dance (2022/23)

Dies i hores pendents de confirmació
de 1er a 6è


La dansa té innombrables beneficis per a cadascun de nosaltres i no sols físics. És una activitat que brinda nombrosos avantatges, pel fet que subministra una sèrie de beneficis tant físics com psicològics que no s’obtenen en altres disciplines, per exemple, contribueix a sostenir l’estat físic, ajuda a millorar la capacitat psicomotriu, desenvolupa l’oïda amb la música i eleva el nivell d’autoexigència i a més possibilita que els alumnes i alumnes prenguin control del seu propi cos.

Beneficis

  • Permet divertir-se: Una de les pautes que distingeixen el ball clàssic del modern és que encara que amb el primer els nens de la mateixa manera es diverteixen, amb la dansa moderna, per exemple, el zumba, també somriuen i gaudeixen massa.
  • Ajuda a la psicomotricitat: Moure el cos al ritme de la música pot arribar a ser una cosa senzilla, no obstant això és més difícil del que sembla. Si els nens aconsegueixen ‘fondre’ el seu cos amb la música i regular els moviments, això facilitarà que aconsegueixin elevar els seus nivells de psicomotricitat.
  • Activitat física: Per mitjà del ball es millora la qualitat del cos i l’estat físic, no obstant això els balls moderns, en desplaçar-se amb major agilitat, ajuden a mantenir la salut perfecta i alhora desenvolupen un grat per l’esport
  • Treball en equip: Encara que això així mateix ocorre amb la dansa clàssica, en els balls moderns el treball en equip o en parella es troba molt present. Els nens es formen per a treballar en comunitat al ritme de la música actual.

Preu 1er a 6è: 1 dia: 39€ / 2 dies: 65€ (10% de Descompte, segon germà)

Matricula: 30€ (20% de descompte, segón germà)

Transport

Servei de transport a la porta de l’escola; un monitor recolliran els alumnes per dur-los al Club Turó Blanc.
Els pares / tutors hauran de recollir els nens al Club Turó Blanc quan acabi l’activitat o quan ho desitgin.
Preu 1€ / dia. Recollida en el col·legi 4.30 pm, grup mínim 5 persones
(opció de transport no inclosa en el preu, consultar amb l’empresa)

Inscripcions

Totes les activitats tenen un límit de places i s’acceptaran en estricte ordre d’inscripció.
Si una activitat no té un mínim d’alumnes, se’n pot modificar l’horari, el preu o, en el pitjor els casos, anul·lar-se l’activitat.
Es pot fer la inscripció en la web https://sportdriland.com en la pestanya activitats / extraescolars
Per fer la inscripció, cal escanejar el codi QR; si no es pot, truqui o escrigui al 635811076 David Ruiz o escrigui a turoblanc@sportdriland.com

Informació de Contacte:

David Ruiz
635811076
turoblanc@sportdriland.com