AIKIDO

Aikido per ASSOCIACIÓ AIKIDO ESTRAC

Responsable: Pedro Cano. Cinturó Negre 2n Dan d’Aikido de l’Aikikai
Mestre d’Educació Física de l’Escola Sant Jordi

Activitat Extraescolar de tarda a l’escola: a les 16.30 es recullen els nens a les classes, berenen, canvi de roba i classes de 17:00 a 18:00

Dies: Dilluns i Dimecres. De 16:30h a 18:00h

Cursos: De 1er a 4art

Preu socis AMPA: 17€/mensual. No socis: 20€/mensual
Matrícula i/o llicència federativa a confirmar

Període de les activitats: de l’1 d’octubre de 2018 al 21 de juny de 2019.

Inscripcions i dies de prova: directament els dies d’inici de les classes

Més informació: Pedro Cano. 669 17 52 25 pcano3@gmail.com

AIKIDO, L’ART MARCIAL DE LA PAU

L’Aikido es una art marcial japonesa creada pel gran mestre Morihei Ueshiba a partir de la síntesi i sublimació de gran part de les escoles tradicionals d’arts marcials (aikijitsu, etc) d’origen molt antic.

El principal fonament filosòfic i tècnic és la “no-confrontació”, la “no agressió”, l’harmonia amb un mateix i amb el altres, de fet va ser declarada per l’ONU “l’art marcial de la Pau”.

Des d’aquesta perspectiva ja és força interessant com a instrument educatiu en quant a actituds, valors i normes, si afegim, però, l’enorme treball que podem fer a nivell físic, de coordinació, agilitat, destresa, etc, a nivell de coneixements: el fet d’aprendre paraules, conceptes, tradició, llegendes, historia…cultura, en definitiva diferent a la nostra, i a nivell de desenvolupament personal: la seguretat en un mateix, i l’harmonia amb els tres a través de la pràctica “amb” companys i no “contra” competidors, tot aquest còctel fa que l’Aikido sigui una activitat molt indicada per totes les edats.

Pels cursos superiors i fora del marc de l´AMPA tenim: *Dimecres de 18:00 a 19:00, i divendres de 17:00 a 18:00, grup de 5è de primària a 4t de l’ESO.

Els nostres mestres i instructors són Aikidokes amb llicència i graus oficials atorgats per l’Aikikai de Catalunya i l’Aikikai de Tokio, i tots els nostres alumnes tenen llicència oficial per a la pràctica de l’Aikido.